• Home
  • De suflet
  • Podcast
    • Cu capul în nori
  • Interviuri
  • Campanii pentru părinți
  • Viața la țară
  • Părinți & copii
    • Ghid în sarcină
    • Amintiri din bucătărie
    • Activități cu copiii
  • Recomand
Facebook Twitter Google+
Alexisme
  • Home
  • De suflet
  • Podcast
    • Cu capul în nori
  • Interviuri
  • Campanii pentru părinți
  • Viața la țară
  • Părinți & copii
    • Ghid în sarcină
    • Amintiri din bucătărie
    • Activități cu copiii
  • Recomand
Home  >  Părinți & copii  >  Interviu – cum creştem copii frumos, pe Facebook
Părinți & copii

Interviu – cum creştem copii frumos, pe Facebook

Alexa Stănescu septembrie 11, 2017 Leave a Comment 1151 Views

După ce am născut, “m-am trezit” adăugată într-un grup de mame pe FB:) Ulterior am aflat că o prietenă, si ea proaspătă mama, s-a gândit că voi avea nevoie de îndrumări.

Singură probabil că nu aş fi făcut-o, fiind reticentă să vorbesc cu străini despre ceva despre care habar nu aveam nimic, cum ar fi creșterea unui copil. Dar exact acest grup m-a ajutat să trec mai uşor peste nopţile nedormite cu orele, să stau trează şi să am cu cine vorbi despre orice nelămurire la orice oră din noapte, and I mean, orice oră, şi să intreb de ce doarme copilul pe o parte, o fi bine, o fi rău, de ce plânge când nu il legăn..tot felul de de ce -uri dubioase. 

Mai jos, citiţi un interviu cu un om deosebit, cred eu, Atena Boca, cea care a înfiinţat acest grup, dintr-o nevoie personală, nicidecum nu visa să ajungă Asociaţie! Un interviu despre vise neaşteptate, nopţi nedormite dar în compania unor prietene nemaivăzute, şi despre cum creştem copii prin FB şi totuşi cu multă căldura, prietenie si responsabilitate.

Sunt încântată că am legat prietenii cu persoane noi şi deja parcă ne ştim de-o viaţă, dar mi-am şi redescoperit o veche prietenă pe acest grup, cu care nu mai vorbisem de muulţi ani. DA, în epoca Fb-ului!

Cum ti-a venit ideea acestui grup care acum a devenit si Asociatie?

Ideea acestui grup a pornit din nevoia mea. Acum aproape patru ani, pe cand bebelusul meu avea trei luni, am trecut poate prin cea mai grea perioada a vietii mele si printr-o depresie post-natala. Nu am stiut acest lucru atunci, insa asa a fost. Si pentru ca nu puteam comunica cu prietenele mele, avand toata ziua in brate un bebelus, am facut un grup pe Facebook, pe care l-am denumit amuzata La primul bebe si in care am invitat 10 prietene gravide sau care nascusera de curand. Speram sa primesc mai multe raspunsuri punand o singura intrebare.

Cate mame erati la inceput?Te-ai gândit că va ajunge atât de departe? Cum faci selecția celor care vor sî intre în grup? 

Dupa o luna de zile eram 400 de mame in grup. Prietene de ale prietenelor. Nu le cunoasteam, dar ne asemanam mult. Parea ca avem valori similare si asta a facut conectarea mai rapida si mai profunda. Si pentru ca incepusem sa ne cunoastem atat de bine, am decis sa fac un eveniment in care sa ne intalnim. A fost de succes si asa a inceput era evenimentelor LaPrimulBebe. Acum avem evenimente de toate tipurile, cele mai multe educative insa si de networking, de cea mai mare calitate. Am umplut sali de 400 de persoane. LaPrimulBebe chiar este o comunitate unita si calda in care speakerilor le este drag sa vorbeasca.

Lumea este foarte reticenta in privinta grupurilor, si pe buna dreptate, cand e vorba de sfaturi medicale. Ce se discuta concret pe grupul LPB? Ce informaţii schimbă mamele?

Stii ca eu nu stiu cum sunt alte grupuri? Nu am accesat singura niciunul si nici nu vreau sa o fac. Daca stiam ca exista astfel de grupuri, inainte sa il creez eu probabil ca aderam la unul dintre ele. Asa, merg pe drumul meu si imi construiesc visul. In comunitate mamele schimba tot felul de informatii si isi impartasesc experientele, se simt mai bine sa stie ca nu trec singure prin aceasta perioada, se simt mai conectate. In plus avem diversi specialisti care scriu pentru noi. In ceea ce priveste sfaturile medicale, noi credem mult in consultatiile specializate. Le tratam cu seriozitate.

Regulamentul de ordine interioara indeamna mamele sa apeleze la medic. Comunitatea LaPrimulBebe este o comunitate de mame educate, avem proceduri de selectie in multi pasi tocmai pentru a pastra nivelul ridicat al calitatii membrilor. Am mari indoieli ca cineva din comunitatile noastre si-ar trata copiii dupa sfaturi de pe internet. Ce am vazut ca se practica sunt intrebarile de linistire, adica mamele au programare la medici insa pun intrebari inainte sa ajunga acolo pentru a vedea daca si altcineva a mai trecut prin situatii similare.

Cum ti-a schimbat viaţa grupul? Ai mai multe prietene acum? esti prietenă cu toate membrele din grup? Vă și întâlniți? Cu copii sau fără?

Copilul meu mi-a schimbat viata, si da, si comunitatea aceasta mi-a schimbat-o. M-a crescut, m-a facut sa ma simt utila, mi-a satisfacut nevoia de contributie. Accesul la informatie de calitate m-a ajutat sa evoluez enorm, ca parinte, ca om. M-a ajutat sa invat sa primesc critici intr-un mod constructiv, sa comunic asertiv, sa nu mai judec, sa fiu mai toleranta in primul rand cu mine, sa apreciez mai mult ceea ce traiesc.

Am castigat multe prietene. Nu am cum sa fiu prietena chiar cu toate cele 20.000 de mame, insa cercul meu de cunostinte s-a marit enorm. Nu eram o timida nici inainte:). Perioada post-natala este statistic cea mai singura perioada din viata unei femei. Toate membrele se simt sprijinite de catre noi in aceasta grea perioada si cand se intorc la birou ne sprijina si ele Asociatia. Ne intalnim in evenimente si in afara lor. Si cu copii si fara copii.

Apropo, primiti si taţi în grupul sau se simt intimidaţi, fiind in minoritate? 🙂

Primim da, avem multi tatici activi, in sensul ca citesc postarile. Sunt putini insa cei care se implica activ ca si comentarii, insa aportul lor este minunat. Energia masculina ajuta mult unei astfel de comunitati.

Asociatia face si campanii umanitare? Cum gasiti cazurile? Si concret cum strangeti fondurile, pt ca stiu ca este o modaitate un pic altfel si care se bucura de succes.   Cat de mult conteaza aceasta comunitate in campaniile umanitare?

De doua ori pe an facem campanii umanitare. Cazurile ajung la noi cu sutele. Selectia este foarte grea pentru ca ti-ai dori sa ii poti ajuta pe toti. Campaniile umanitare sunt un mod prin care mamele din comunitate intorc sprijinul primit. Si o fac de fiecare data cu caldura, cu generozitate, cu sinceritate. Am creat un sistem de licitatii online care functioneaza de acasa din fotoliul lor. Parintii vand lucruri in general pentru copii de care nu mai au nevoie sau de care prefera sa se desparta pentru ca alti copii sa se bucure de ele, cei care cumpara fac de fapt o donatie si primesc si un obiect, iar toti banii se duc catre cazurile noastre.

Pana acum avem 11 cazuri ajutate si 67.000 euro stransi. Majoritatea cazurilor sunt astazi copii sau mame sanatoase, si multe fac parte din comunitate si sprijina noi cazuri. Si este tare emotionant sa le vezi.

Un proiect de care suntem foarte mandre si care sprijina sute de mame este Campania Maternitatea Cantacuzino in care mamele LaPrimulBebe au ajutat la achizitionarea de aparatura specializata.

Acum mai lucrezi, ai și un job pe langa Asociatie?

Da, mai lucrez. E frumos voluntariatul dar am nevoie sa ma si intretin :). Detin o companie de administrare de proprietati rezidentiale cu scop de inchiriere. Am 12 ani de experienta in real-estate, domeniu care inca imi place.

Incepand cu anul viitor as vrea sa ma implic la un nivel diferit in La Primul Bebe. Vreau sa dezvolt la nivel profesionist ceea ce se intampla acolo, sa construiesc o echipa puternica si sa ne implinim visul ca in 10 ani sa devenim comunitatea preferata de sprijin a tuturor mamelor educate din Romania. Imi doresc sa impactam prin actiunile noastre vietile a trei milioane de copii.

O zi are 24 de ore..Cum te imparti in famile, munca, LPB, timp pt tine?

Ce pacat ca nu are 124 :). Muncesc pana la ora 17 si de multe ori dupa ce adoarme pustiul. Zilele in care ma prindea noaptea la birou au trecut. Simt ca am devenit mult mai eficienta. Motivatia mea blonda ma asteapta nerabdatoare acasa. Nu ii pasa lui ce venituri fac, ce sedinte sau intalniri importante am. El are nevoie sa se joace cu mami. Asa ca ma conformez cu drag. Nu mai beau cafeaua in 20 minute, nu mai stau la povesti, rezolv ce am de rezolvat eficient.

Ai ajuns pe Kilimajaro.. De unde pasiunea acesta? Iti place sa escaladezi munții sau a fost un lucru pe care ai vrut sa il faci cu tot dinadinsul, pentru a-ti dovedi ceva?

Urc munti de mica, nu la nivel profesionist. Am copilarit sub muntii Fagaras, munti pe care bunicul meu ma ducea in fiecare an. Am visat Kilimanjaro vreme de 14 ani si cand a sosit clipa potrivita am spus Dasansei de a-l escalada. Nu am vrut sa imi dovedesc nimic. Am vrut sa ma intalnesc cu mine la un alt nivel. Cand urci un munte, esti doar al lui. Mintea, corpul, respiratia sunt acolo cu el. Si asta iti da sansa sa fii foarte prezent.

M-am pregatit sase luni pentru expeditie, si inca sase inainte pentru alergarea unui maraton. Kilimanjaro a fost drumul in care am invatat sa ma iubesc mai mult, sa ma respect mai mult, sa ma port mai frumos cu mine. M-a invatat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, oricat de imposibil pare, lucruri magice se intampla. Ca tot universul lucreaza la implinirea acelui vis. Kilimanjaro mi-a schimbat viata in căi pe care nu mi le-am imaginat vreodata. A fost cea mai grea, dura, minunata, revelatoare, epuizanta, spirituala experienta din viata mea. Am inteles ca imi sunt de ajuns.

Familia te-a sustinut? Cat timp ai fost plecata?

Sotul meu m-a sprijinit enorm in aceasta frumoasa nebunie, de fapt el este sprijinul meu cel mai mare in toate. Omul pe care il respect, il admir, il iubesc. Suntem amandoi persoane care credem foarte mult ca timpul dedicat noua este extraodinar de important. Timpul noi cu noi. Fara sa ne implinim visele proprii cum am putea oare oferi iubire celor din jur? Si ne sprijinim sa il putem avea. Mai putin de cand este copilul, dar nu il neglijam niciodata.

Amandoi credem ca fericirea ne-o construim singuri si ca rolul partenerului de viata este acela de sprijin. Este greu si nedrept sa pui pe umerii celui de langa tine responsabilitatea de a te face fericit.

Esti o mamă modernă, să inteleg. Care este cel mai bun sfat pe care il poți da mamelor de azi?

Experienta copilului si a comunitatii LaPrimulBebe mi-a aratat ca nu am niciun drept, rol, calitate sa dau sfaturi. Ca pentru un copil nu exista nicio o alta mama mai buna decat mama lui. Ca fiecare om face ce stie si ce poate el mai bine pentru copilul lui. Cine sunt eu sa dau sfaturi?

Previous Article Emoţii de toamnă
Next Article Voi cumpărați timp?

About Author

Alexa Stănescu

Bună! Sunt Alexandra Stănescu și cred că măcar în treacăt m-ai auzit la Europa FM, în ultimii 11 ani. Dacă ți-a plăcut articolul, lasă-mi te rog un comentariu și dacă vrei să dai vestea mai departe cu un share. Multumesc

Related Posts

  • Idei de weekend prelungit 1 Mai 2023: Festivaluri, muzee și evenimente

    aprilie 28, 2023
  • Sfaturi de la medici despre febra, viroze respiratorii si alergii – Modern Family Challenges

    aprilie 26, 2023
  • Scaune auto pentru copii mai accesibile, prin reducerea TVA-ului la 5 % – propunere legislativă

    aprilie 19, 2023

Leave a Reply

Anulează răspunsul

Abonează-te!

Înscrie-te aici cu adresa de e-mail ca să primești articolele noi::

My Social Media

Postări populare

  • Recenzie carte | Când amintirile noastre vor veni sa danseze, Virginie Grimaldi mai 8, 2023
  • Lista muzeelor din țară care participă la Noaptea Muzeelor, sâmbătă, 13 mai, și ce puteți descoperi mai 13, 2023
  • De ce amintirile legate de casele în care trăim în copilărie sunt atât de puternice, oare? mai 17, 2023
  • Idei pentru 1 Iunie, Ziua Copilului, în weekend prelungit mai 28, 2023

Instagram

alexa_stanescu

Am vrut să fim aventurieri să mergem să vedem p Am vrut să fim aventurieri să mergem să vedem părți dintr-o rachetă aici la noi în România, doar pentru că era cumva în drum spre bunici ( doar in același județ dar la 2 ore distantă🙈). 

Ei, vă imaginați cam cât am îndurat: când ajungeeem? Cât mai eeee? Eu nu vreau să văd nici o rachetăă, de câte ori mai opriiiiim?! Doamne nu ma supooooort, și alte scandări de gen. Micul Blond a tăcut nu comenta deloc. 

Bine, ne-au ajutat jocurile de la @ the funny brand, desi am luat Adevar si Provocare care e pentru 16 ani plus, am parcurs 3 sferturi din el și e foarte ok și amuzant și pentru +8 ani, mai schimbi una două intrebări și gata. ( secretul e să le citească adultul!) mersi, Alex Zamfir că ne-ai scutit de o juma de oră de “cât mai eeeee!?!?” ( promit o altă postare cu jocul maine să vedeți cât ne-am distrat. 

Cu greeeu și încă o oprire scurtă să mă văd cu o prietenă, am ajuns la cosmobaza Stroești undeeeee… nu era nici un eveniment, nici nu stiu unde s-ar fi ținut căci locul este într-o poeniță. Înteleg că au amânat eventul din cauza vremii. Ne-au zis niste localnici veniți și ei cu copiii la rachetă. Bine măcar că au lăsat expuse părti ale rachetei să nu simțim că am venit degeaba. Noi adulții oricum ne-am delectat și încărcat cu priveliștea din poenița aceea. Am pus poze mai jos. 

Singurul regret a fost că micului Blond i-a fost rău pe ultima parte a drumului din cauza serpentinelor ( și a unei ciocolate înfulecate pe neve). 

Apoi, Buni ne-a așteptat cu mese îmbelșugate ca-ntotdeauna, că tot ni se lungiseră urechile de foame. (In poza e doar painea și desertul. Adăugați alte 3 feluri de mâncare, vă rog)

Concluzia lui D: nu mai merg cu voi niciodată cu mașina! In avion nici atât. 

Eu vă zic: jos pălăria celor care merg des in vacanțe cu copiii. Eu mor încet. 

Și să mai fac planuri de vacanță? Cu elicopterul? Pe vas clar unul vomită🤣

#ziuacopilului
#vacantade1iunie
#1iunie
#copilarie
#viatacucopii
Poate fi frustrant și copleșitor pentru copii să aleagă cărți la târgul de carte. 
-Prea multe cărți, le vreau pe toateee, mama, îmi zice D. 
Am lăsat câteva sfaturi pentru voi, părinți, cum să îi îndrumați să aleagă. 
Cele mai importante lucruri: stabiliți un buget pe care vi-l permiteți, nu îl depăsiti, și luați-vă timp să savurați experiența de a sta printre standuri cu copiii. Enjoy, @bookfest.ro ! Pe story o să pun și cum a fost plimbarea noastră la Bookfest. Logic că la final s-au luat la întrecere, care are mai multe cărți🙈 

#cartipentrucopii 
#targdecarte 
#educatiaconteaza 
#educatiacopiilor 
#alegemcarti
“Îmi pare rău că nu am fost lângă copii câ “Îmi pare rău că nu am fost lângă copii când creșteau, îi vedeam doar dormind”. Este concluzia a două femei pe care le-am ascultat aseară la @fuckupnights_bucharest. 

Din fericire ambele și-au dat seama și au spus stop, chiar dacă erau mai mari copiii când s-a întâmplat asta. Timpul nu e pierdut. Acum recuperează împreună. 

Aveam nevoie de încă o confirmare că este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. Să stau cât mai mult cu copiii, să lucrez de acasă mai mult, să nu îi duc la afterschool, chiar dacă e și greu de multe ori. 

Poveștile celor 4 femei care au împărtășit cu noi “fuckups”, au fost atât de reale, m-am regăsit în majoritatea, poate și pentru că au povestit despre presa anilor 2000 și am simțit mai bine legătura. 

Două lucruri le-am reținut, ambele de la Lucia Antal, Head of Research Development la Pro TV.

Un fuckup poate să nu fie fuckup din perspectiva altcuiva. Tu poți vedea un eșec, dar altcineva poate vedea un lucru pozitiv, sau viceversa. 

Și al doilea lucru: a întrebat-o cineva s-ar întoarce în timp ce și-ar spune sieși ca să nu facă greseli. Răspunsul mi s-a părut atât de autentic: 

“Dacă m-aș întoarce în timp, tot nu m-as asculta nici pe mine”. 

Așa este. Așa cum nici copiii noștri nu ne ascultă, oricât le-am spune să învețe din greșelile noastre. 

Am plecat de acolo atât de bine încărcată emoțional, mi-au plăcut speakerii, nu a fost un eveniment moralist deloc, iar publicul foarte tânăr și educat, cu întrebări bune și deloc superficial. 

Mai vin, @julia.nagy, cea mai tare moderatoare!🤘

Despre FuckUp Nights

F*ckup Nights Bucharest este deja un fenomen cunoscut in peisajul bucurestean si face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume.
Evenimentul se concentreaza pe abordarea constructiva a esecurilor profesionale si are misiunea de a te invata cum sa gestionezi obstacolele din viata profesionala, pe care toti le avem...  te incurajeaza sa privesti situațiile dificile ca fiind oportunitati de invatare

#fuckupnights 
#invatadingreseli
#lifeisshort 
#momblogger
V-am mai scris pe aici că nu sunt adepta online-u V-am mai scris pe aici că nu sunt adepta online-ului pentru copii, cu siguranță nu a rețelelor sociale, dar youtube si google are our friends totuși, nu putem nega asta. 

În doze mici, copiii pot si trebuie să afle despre internet iar noi părinții trebuie să acceptăm multe, însă cu limitele ferme totuși. 

Pe 30 mai hai la o dezbatere pe subiectul: Generația “digital natives” & relația cu părinții, de la 18:30 – 21:30, la Nod Makerspace.

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗮! Link inscriere: https://moderndads.ro/modern-family-challenges/ 
𝗟𝗢𝗖𝗔𝗧𝗜𝗘: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160)

👉18:30: Inregistrare, networking & brand activation
👉18:45 – 19:30: 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗺𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰 𝗮𝘂𝘇𝗶𝘁: 𝗰𝗮 𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁/𝗰𝗮 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁? 𝗣𝗹𝘂𝘀 𝘀𝗳𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗼𝗹𝗲𝗻𝘁𝗮/𝗯𝘂𝗹𝗹𝘆𝗶𝗻𝗴, Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală; 

👉19:30 – 19:45: Invitat special

👉19:45 - 20:15: 𝗣𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗶̂𝗻 𝗲𝗽𝗼𝗰𝗮 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗮̆, Laura Ion, trainer acreditat specializat în domeniul siguranței online pentru copii și consilier în dezvoltare personală și vocațională, Data Privacy Officer acreditat. 

👉20:15 - 20.40: 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗲𝗰𝗶𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲: 𝗰𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝘀̦𝘁𝗶𝗲 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶? Mircea David, avocat în Baroul București, doctorand în drept execuțional penal, implicat în activitățile de educație juridică; 

👉20:40 – 21:00 Socializare & brand activation
21:00 – 21:25: 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬 𝗧𝗔𝗟𝗞𝗦 cu Alex Zamfir, Celmaibuntata.ro & The Funny Brand
👉21:30: Tombola & networking
Avem o dilemă în familie: Puzzle-urile se distru Avem o dilemă în familie: Puzzle-urile se distrug după ce le facem sau le înrămăm? 

Eu sunt adepta distrusului ca să le refacem mereu. 
Soțul le vrea pe pereti. Bine, el are puzzle-uri de peste 1000 de piese pe care le face împreună cu D. și a început deja să le lipească pe un perete din hol. Vezi foto. 

La voi cum e? 

Treaba e că am găsit niște puzzle-uri din lemn de la WoodMix Puzzles geniale pe care nu vreau să le înrămeze pentru că sunt mult prea misto si deosebite. Nici nu cred că se poate datorită formei lor. Piesele sunt geniale, fie are formă e diferită. 

Ne-au antrenat creierul aceste puzzle-uri pentru că te pune să gândești altfel atunci când cauți o piesă. 
Am reusit să dăm microbul și în vecini. D. a început primul puzzle din serie cu un prieten care nu a putut sta la noi până să termine puzzle-ul. Tare supărat a fost. I-am trimis poze cu update:)( 

Vă las in story un video cu două dintre puzzle-uri. Mai avem unul sigilat care este al micului Blond și la care tot atentează frati-su le motiv că:” până crește el, mama.. e păcat “ 🤣🙈
Când vedeți o mamă cu unghiile făcute, să fiți siguri că e o provocare și o realizare să și le facă. 

După ce am născut ani de zile nici nu visam să am 10 minute să le fac. Acum reușesc dar cu asistență și alte provocări cum ar fi să le șterg lor unghiile. 

Dar ce zic eu 10 minute. Să că explic: dimineață am zis că mă apuc. Mi-am luat trusa și ojele. Până au venit turcii peste mine cu doleante: Vreau și eu cafeluțăăă, eu cu cacao și cu spumă, eu fără dar cu miere, etc.. Am percutat, apoi m-am luat cu treabă prin casă. Am făcut de toate cu gândul la momentul magic final când îmi voi face unghiile. 
Mă întorc la masă, îmi dau seama că îmi tăiasem unghiile nu de la o mână, ci doar de la 3 degete și alea neconsecutive🙈🤷‍♀️
Ps: hastagul mamadebaieti chiar nu isi are rostul in această postare:)) 

Cine își face unghiile acasă mai rapid e eroina. 

#viatacucopii 
#lifewithkids 
#viatacucopii 
#mamadebaieti 
#momblogger 
#bloggermom
Când vecina mă sună si-mi spune: -Hai să-ți d Când vecina mă sună si-mi spune:
-Hai să-ți dau fasole și prăjitură pentru copii… 
Sar din pat în pijamale ( m-a lovit răceala de la D.) De altfel, am făcut schimb de prăjituri. Pe story vedeți și prăjitura mea. 
Așa e cu vecini mișto când stai la curte. 

#viațalațară 
#amintiridinbucatarie 
#weekendulincepe 
#weekendmood 
#bloggermom 
#viatacucopii
Nu mă pricep la pământ și munca pământului, Nu mă pricep la pământ și munca pământului, căci soțul se ocupă de plantat, eu cel mult de udat, dar recunosc că e ceva în neregulă cu natura. După o zi de ploaie în care nu puteam planta, a urmat doar o zi de soare care a uscat totul și pământul e format din bulgări mari greu de spart. 

Dar copiii au fost cei mai fericiți să ajute și să ude ce au plantat: roșii, cartofi, dovlecei, vinete, fasole și multe altele. 

Voi cum ați petrecut duminica? 

#viațalațară 
#fiiinfluencerulcopiluluitau 
#educatiadeacasă 
#momblogging
#viatacubaieti 
#viatacucopii
Mai multe... Follow on Instagram

Arhive

© Copyright 2014. Theme by BloomPixel.