Sunt sigură că rețeta a mai fost inventată undeva intr-un colț de lume, tot în bucătăria unei mame care nu știa ce să facă cu niste banane refuzate de copii pe motiv că sunt “prea negre”.
Și cum eu nu irosesc aproape nimic ( nu-mi amintesc ultima oară când am aruncat ceva de mâncare) am încropit “biscuiții cu ce ai in casă”:
De obicei fac totul din ochi si de data aceasta mi-am notat cantitățile ca să vă bucurați și voi de acești biscuiți. Pot fi și raw vegani fără ou sau lapte. Puteti înlocui cu orice lapte vegan sau chiar cu suc de portocale.
-
Aveți nevoie de:
un ou
50 gr fulgi de ovăz
stafide ( câte vă lasă inima)
nucă de cocos câtă vreți. Eu am pus 3 linguri
50 gr nucă măcinată
3 linguri de ulei
lapte 40 ml sau cât să iasă aluatul lipicios
Puneți ingredientele intr-un castron. Banana o striviti cu o furculită. Amestecați totul și apoi cu ajutorul unei linguri puneți biscuitii in tavă, la 180 grade pt 12-15 minute. Vor fi moi din cauza bananei dar sigur sunt copți ( dacă ar fi avut făină ar fi rămas cruzi pe jnterior).
I-am mâncat împreună cu D. într-o zi! O tavă!
Poftă bună!
Leave a Reply